Pytania i pomocRozwiązane
Do I need a CCLI licence to use WorshipPro?
Yes. WorshipPro works without a CCLI licence, and you don't have to enter one anywhere.
That doesn't settle copyright, though. Songs can be protected, and your church is responsible for showing, printing and sharing them lawfully, for example under a CCLI licence or with the rights holders' permission. WorshipPro doesn't grant licences for songs (Terms of Service, section 5.2). Public-domain hymns don't need a licence. For anything else, what you need depends on the songs and on your country, and we can't give legal advice.
If your church has a CCLI licence:
- Enter the number in Admin → Settings → General, Profile tab, CCLI licence section.
- The desktop app then puts the copyright line on song slides.
- Music → Songs, Stats tab, has the CCLI report (CSV). CCLI takes reports only in its own portal, so you download the file and enter the numbers there. WorshipPro sends nothing to CCLI.
More in Stats, history and the CCLI report.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć
Zaloguj się, żeby pisać